Postup přípravy
Krok 1: Tenhle recept je vážně prostě to, co vidíte v ingrediencích (záleží hlavně na vás a vaší chuti). Jednoduše uvařte červenou čočku asi 10-12 minut do měkka, osolte a okořeňte dle chuti.
Krok 2: Připravte tofu tak, že z něj vymačkáte přebytečnou vodu. Nakrájejte na tenké plátky nebo kostičky (jak to máte rádi). Dejte na pánev a nechte ho opékat do zlatova.
Krok 3: Na talíř dejte uvařenou červenou čočku, tofu a kysané zelí. Společně je to chutná kombinace. Poměr surovin určitě záleží na vás a na Vaší chuti.
Zveřejněno 6. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červená čočka s uzeným tofu a kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3YW
Moje poznámka
Červená čočka s uzeným tofu a kysaným zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P3YW
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 11 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 18 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 19 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 20 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 20 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 5 hodinami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 6 hodinami
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 6 hodinami
Vánočka II
Sojkal před 6 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 7 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 8 hodinami
Uherská pěna
Daami před 9 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 11 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 11 hodinami
Suroviny:
čočka červená,
tofu uzené,
zelí kysané,
sůl,
koření,
Komentáře (2)