Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 461 kJ / 110 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,11 g |
Tuky | 2,27 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 17,36 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do malé mističky dáme 2 lžíce kávy a 2 lžíce cukru. Přilijeme 3 lžíce horké vody a ručním mixérem šleháme tak dlouho, dokud nevznikne tuhý krém.
Krok 2: Do skleničky vložíme led, okraje sklenice polijeme karamelem a nalijeme do ní mléko. Poté nahoru přidáme vyšlehanou kávu, vše pořádně promícháme a podáváme.
Zveřejněno 6. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ledová káva s karamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V3kB
Moje poznámka
Ledová káva s karamelem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V3kB
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 minutami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 2 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 3 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 4 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 4 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 4 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 4 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 5 hodinami
Suroviny:
cukr,
káva rozpustná,
voda,
led,
karamel,
mléko
Komentáře (2)