Kefírová buchta s celozrnnou moukou
Suroviny pro 25
25
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 193 kJ / 3 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,68 g |
| Tuky | 121,96 g |
| Vláknina | 14,40 g |
| Cholesterol | 334 mg |
| Sodík | 3,05 g |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 444,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozehřejeme troubu na 175°C. Plech o velikosti 30x30 cm vyložíme pečícím papírem.
Krok 2: Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu. Ve větší míse smícháme kefír, cukr, olej a vejce. Není třeba šlehat, stačí jen metličkou. Přidáme prosáté kakao, mouku, kypřící prášek a sodu.
Krok 3: Vlijeme těsto na plech, vložíme do trouby a pečeme přibližně 40 minut. Necháme vychladnout, polijeme hořkou čokoládou a posypeme kokosem nebo mandlemi.
Zveřejněno 7. 6. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírová buchta s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Pk8
Moje poznámka
Kefírová buchta s celozrnnou moukou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Pk8
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 8 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 10 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 3 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 6 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 10 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 12 hodinami
Suroviny:
kefír,
cukr,
olej,
vejce,
mouka hladká,
mouka celozrnná,
kakao,
soda jedlá,
rum
Komentáře (5)