Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 662 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,02 g |
Tuky | 11,34 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 389 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 1,05 g |
Postup přípravy
Pokud chceme pokrm bezmasý, uzeninu vynecháme. Krok 2: Starší rohlíky, housky... prokrojíme a naneseme na ně vrstvu sýrové směsi. Pak pečivo naskládáme na plech, těsně vedle sebe, aby se nekolébalo a náplň při pečení nestékala. Plech s pečivem vložíme do předehřáté trouby na 180 °C a zapečeme do změknutí náplně - vše ze směsi se spojí dohromady. Krok 3: Podáváme ihned po vytažení z trouby, se zeleninovým salátem nebo čerstvou zeleninou.
Zveřejněno 13. 8. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékané pečivo se sýrovo-paprikovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jp3P
Moje poznámka
Zapékané pečivo se sýrovo-paprikovou směsí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jp3P
Nejnovější recepty
Švestkové chutney
Přidáno před 5 hodinami
Plněné papriky podle Jana Punčocháře
Přidáno před 13 hodinami
Okurková limonáda
Přidáno před 14 hodinami
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno 25. 7. 2025 13:00:02
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Lilek s rajčaty a sýrem
pekarnik před 2 hodinami
Plněné papriky s rajskou omáčkou
bioubi před 2 hodinami
Borůvkové řezy
Luciksch před 3 hodinami
Vepřové pikantní nudličky na smetaně s pórkem
Formanova před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
Jurasekjurasek před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
Viky90 před 4 hodinami
Drobenkový koláč s tvarohem a ovocem
PetCah před 4 hodinami
Niva v bramboráku
kimlo před 7 hodinami
Plovdivské maso
poirotka před 7 hodinami
Nejlepší bublanina
skapaju před 8 hodinami
Suroviny:
veka,
sýr tvrdý,
paprika čerstvá červená,
paprika sušená sladká,
vejce,
uzenina
Komentáře (3)