Pomazánka a la losos

be.amenity Kuchařka: be.amenity

Pomazánky 0 názorů

Suroviny

1 sklenička tresky a la losos v oleji
250 g žervé
4 lžičky majonézy
1 lžička dijonské hořtice
1 kostka smetanového sýru (Apetito)
1/2 červené cibule nebo 1 celá šalotka
2 lžičky šťávy z limetky
čerstvě namletý barevný pepř a sůl k dochucení
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na velmi drobné kostičky.

  2. Přidáme od oleje okapanou tresku a další suroviny. Vše důkladně promícháme a ochutíme pepřem, případně i solí (není nutné, treska je dost slaná).

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pomazánka a la losos

K receptu nejsou žádné komentáře.