Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,25 g |
Tuky | 28,17 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 33,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkvu a zeler zvlášť nastrúhame najemno.
Krok 2: Na tanier rozložíme polníček a pokvapkáme olivovým olejom.
Krok 3: Na polovicu taniera dáme mrkvu, na druhú zeler.
Krok 4: Jogurt premiešame s kari, šťavou a soľou a prelejeme zeleninu.
Zveřejněno 23. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tříbarevný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OAZR
Moje poznámka
Tříbarevný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OAZR
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 8 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 13 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 6 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 7 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 7 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 8 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 8 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 9 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 9 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 10 hodinami
Suroviny:
celer,
mrkev,
polníček,
jogurt,
koření kari,
sůl,
šťáva citronová,
olej olivový
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.