Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 150 kJ / 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,25 g |
Tuky | 28,17 g |
Vláknina | 29,60 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 33,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mrkvu a zeler zvlášť nastrúhame najemno.
Krok 2: Na tanier rozložíme polníček a pokvapkáme olivovým olejom.
Krok 3: Na polovicu taniera dáme mrkvu, na druhú zeler.
Krok 4: Jogurt premiešame s kari, šťavou a soľou a prelejeme zeleninu.
Zveřejněno 23. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tříbarevný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OAZR
Moje poznámka
Tříbarevný salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OAZR
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 41 minutami
Jelení závitky
Přidáno před 2 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 3 hodinami
Kynutý makový závin se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Omeleta se zeleninou a šunkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 12 minutami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 55 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Sahula před 1 hodinou
Guláš SPECIÁL
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí prsa s cizrnou, olivami a rajčatovou omáčkou
AnnaKrizova před 1 hodinou
Polévka z dýně hokkaido
AnKo312 před 2 hodinami
Lehce pikantní guláš z bedel
Cyklistka před 3 hodinami
Bramboračka
Susanna před 5 hodinami
Suroviny:
celer,
mrkev,
polníček,
jogurt,
koření kari,
sůl,
šťáva citronová,
olej olivový
Komentáře (1)