Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 271 kJ / 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,93 g |
Tuky | 9,69 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 550 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 89,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květákový bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL2j
Moje poznámka
Květákový bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gL2j
Nejnovější recepty
Bulgur s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Vafle bez cukru
Přidáno před 11 hodinami
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 18 hodinami
Koláč s cuketou bez mouky
Přidáno před 18 hodinami
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 19 hodinami
Slaný koláč se žampiony
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vafle bez cukru
zdraveskamcou před 2 hodinami
Honzovy buchty jako peříčko
Evculina84 před 8 hodinami
Bábovka z televize
Petik05 před 9 hodinami
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 9 hodinami
Rybičková pomazánka ze sardinek
Kajkajak před 10 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
jayjayka před 11 hodinami
Domácí Moravanka od babičky
Nanina před 12 hodinami
Míša řezy
miska.jitka před 12 hodinami
Hraběnčiny řezy
MajdaTrajda před 12 hodinami
Tématické fráze:
květákový bramborák,
bramborak s kvetakem,
braborak,
mačkátko na brambory,
bramboráky s květákem,
květákové placičky s česnekem,
bramborák z kvetaku,
kvetakový placičky,
kvetakove placicky ala bramborak,
braborák z hokaido,
květákové,
braborak z cukety pečeny,
braborak z cukety pečeny,
květákové placičky jako bramborák,
kvétakove škvarkové placky,
květák recepty,
květákové placičky na gril,
květákové placičky pečené v troubě,
bramboras s kvetakem,
mačkátko na škvarky
Suroviny:
květák,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
majoránka,
česnek,
sůl,
pepř,
škvarky,
olej
Komentáře (5)