Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 274 kJ / 2 217 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,00 g |
| Tuky | 57,15 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 618 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,78 g |
| Sacharidy | 353,80 g |
Postup přípravy
Poté těsto rozdělte na 4 stejné kousky (množství můžete podle sebe změnit) vytvořte kuličku, tu rozválejte na menší plát, srolujte a položte na plech s pečícím papírem. Krok 4: Zakryjte a nechte další hodinu kynout. Po vykynutí předehřejte troubu na 180°C.
Bochánky potřete rozšlehaným vejcem se lžící mléka a dejte péct na 10 minut. Po uběhnutí doby opět potřete a dejte péct na zbývajících 10 minut.
Hotové bochánky vytáhněte a nechte zchladnout na mřížce.
Zveřejněno 19. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladké bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONMG
Moje poznámka
Sladké bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONMG
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 6 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 7 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 10 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 13 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné lívance
Brumaire před 42 minutami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 1 hodinou
Domácí houskový knedlík
Maestra před 1 hodinou
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 2 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 3 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 3 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 3 hodinami
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 3 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko sušené,
cukr krupice,
sůl,
vejce,
olej,
máslo,
mléko,
droždí sušené,
vejce,
mléko
Komentáře (1)