Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 274 kJ / 2 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,00 g |
Tuky | 57,15 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 1,95 g |
Sůl | 4,78 g |
Sacharidy | 353,80 g |
Postup přípravy
Poté těsto rozdělte na 4 stejné kousky (množství můžete podle sebe změnit) vytvořte kuličku, tu rozválejte na menší plát, srolujte a položte na plech s pečícím papírem. Krok 4: Zakryjte a nechte další hodinu kynout. Po vykynutí předehřejte troubu na 180°C.
Bochánky potřete rozšlehaným vejcem se lžící mléka a dejte péct na 10 minut. Po uběhnutí doby opět potřete a dejte péct na zbývajících 10 minut.
Hotové bochánky vytáhněte a nechte zchladnout na mřížce.
Zveřejněno 19. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladké bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONMG
Moje poznámka
Sladké bochánky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONMG
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 9 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 7 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 12 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 14 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 15 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
mléko sušené,
cukr krupice,
sůl,
vejce,
olej,
máslo,
mléko,
droždí sušené,
vejce,
mléko
Komentáře (1)