Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nejvláčnější velikonoční beránek

Vláčnost tohoto velikonočního beránka nám zajistí vyšlehaný sníh z bílků. Ten opatrně vmícháme do směsi vyšlehaných žloutků s moukou, cukry a dalšími surovinami. Zároveň nám pečení beránka provoní byt citronem a rumem.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

3. 4. 2021 18:02

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 792 kJ / 4 731 kcal
Bílkoviny90,16 g
Tuky166,07 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 2,03 g
Sůl2,48 g
Sacharidy704,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bílek, soda jedlá, kypřící prášek, cukr krupice, cukr krupice, cukr vanilkový, sůl, kypřicí prášek bez fosfátů, olej, mléko, mouka hladká, rum, kůra citronová

TopRecepty.cz

Nejvláčnější velikonoční beránek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3Zw4