Suroviny
Porce: 6 kg
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 71 395 kJ / 17 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 103,63 g |
Tuky | 1 293,31 g |
Vláknina | 29,30 g |
Cholesterol | 11,46 g |
Sodík | 74,48 g |
Sůl | 184,50 g |
Sacharidy | 242,77 g |
Postup přípravy
Krok 1: Uvařené maso z vepřových hlav, nebo laloků, a syrová játra semeleme na jemné šajbě 2x, přidáme všechno koření (koření dáváme raději méně, než je v receptu, vždy můžeme přidat) a vývar, pořádně rukou promícháme.
Krok 2: Ponorným mixérem vše rozmixujeme na jemnou kaši.
Krok 3: Plníme do plastových střev (průměr 5 cm) a do sklenic.
Krok 4: Plastové střeva zavařujeme 1,5 hod na 85-90°C (ne více, aby neprasklo). Po zavaření do schladnutí otáčíme jak tlačenku.
Ve sklenicích po dobu 1 hod varem. Krok 5: Necháme 24 hod v chladu odležet a vychladnout, poté můžeme konzumovat.
Ve sklenicích po dobu 1 hod varem. Krok 5: Necháme 24 hod v chladu odležet a vychladnout, poté můžeme konzumovat.
Zveřejněno 30. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrová paštika / sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8jOr
Moje poznámka
Játrová paštika / sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8jOr
Nejnovější recepty
Kokosovo-kakaové cukroví
Přidáno před 6 hodinami
Bramborový salát pro sváteční chvíle
Přidáno před 20 hodinami
Hostomický likér
Přidáno před 23 hodinami
Pečený kuřecí gyros
Přidáno před 23 hodinami
Plněné perníčky
Přidáno 4. 12. 2024 12:00
Bulgur s rukolou a granátovým jablkem
Přidáno 4. 12. 2024 11:01
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječný perník
Jirkas1 před 17 minutami
Čočka na česneku a cibulce
llub1 před 4 hodinami
Nepečené mandarinkové řezy
Jana1973 před 18 hodinami
Cizrna po indicku
martdol@seznam.cz před 18 hodinami
Kuře na kari
Hanina65 před 19 hodinami
Kulajdička, jak ji dělala maminka
misak2 před 23 hodinami
Kaldounová polévka
Hanina65 4. 12. 2024 15:00
Falešný "segedín" z cukety
MartinMartin 4. 12. 2024 14:31
Jelení guláš
MartinMartin 4. 12. 2024 14:31
Guláš z jeleního masa
Simonyta 4. 12. 2024 14:25
Suroviny:
hlava vepřová,
játra vepřová,
vývar masový,
sádlo,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
ořech muškátový,
zázvor mletý,
skořice mletá,
cukr moučkový,
mouka hrubá
Komentáře (2)