Kmínová stehna

Drůbeží maso Doba přípravy: 60 minut příprava , 45 minut tepelná úprava , dle trouby 1 názor

Drůbeží maso Doba přípravy: 60 minut příprava , 45 minut tepelná úprava , dle trouby 1 názor

Suroviny 4 porce

4 kuřecí stehna s kůží
2 dl zeleninového vývaru
kmín
sůl
koriandr
2 PL rostlinného oleje

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpáleném oleji rychle orestujeme očištěná stehna a necháme je zatáhnout. Přendáme do pečící misky, důsledně posypeme kmínem, osolíme, posypeme koriandrem, podlijeme vývarem, přikryjeme alobalem a necháme již jen v troubě při 190°C péct do měkka.

  2. Podávala jsem s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu Kmínová stehna