Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemný jogurtový perník

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min Můžeme vyzkoušet špejli zda se nám těsto nelepí na špejli

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava, Můžeme vyzkoušet špejli zda se nám těsto nelepí na špejli)

14. 10. 2021 19:47

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Rozměr plech ke 42×29

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 145 kJ / 3 620 kcal
Bílkoviny89,94 g
Tuky145,93 g
Vláknina34,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 381 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy469,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Perník je jemný, vláčný a dobrý díky bílému jogurtu. Sotva jsem ho upekla, tak už je čtvrt plechu pryč :-D

Rozměr plechu je 42×29 cm.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marepavla marepavla

24. 4. 2022 19:09

Upeceno, množství cukru je zoooufale málo a to moc nesladim, příště musím těsto ochutnat.Jinak vláčné.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, mouka polohrubá, jogurt bílý, máslo, mléko, anýz, prášek do perníku, kakao, čokoláda na vaření, máslo

TopRecepty.cz

Jemný jogurtový perník

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R25R