Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rajská omáčka s petrželovým knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava)

5. 4. 2022 00:00

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie21 213 kJ / 5 070 kcal
Bílkoviny281,21 g
Tuky255,94 g
Vláknina45,20 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 4,81 g
Sůl11,80 g
Sacharidy390,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. Ze všeho nejdůležitější je pečlivá volba suroviny. Ty nejkvalitnější mají na obalu některou ze značek kvality, jako je např. Klasa či Regionální potravina. Je-li totiž kvalitní základ, bude skvělý i výsledek na talíři.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec hovězí, špek, cibule, mrkev, celer, petržel, protlak rajčatový, cukr, skořice celá, máslo, koření divoké, pepř mletý, sůl, vejce, mléko, rohlík, máslo, petržel, sůl, ořech muškátový

TopRecepty.cz

Rajská omáčka s petrželovým knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ryX6