Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem

Šťavnaté kuřecí stehno, naložené přes noc v podmáslí, obalené v mouce se směsí koření a usmažené do křupava, podávané s lehce štiplavým zelným salátkem. Oběd, který stoprocentně sklidí úspěch u vašich strávníků.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 15 min bez doby odležení masa

65 min (50 min příprava + 15 min tepelná úprava, bez doby odležení masa)

16. 11. 2023 15:05

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 349 kJ / 2 474 kcal
Bílkoviny90,20 g
Tuky23,07 g
Vláknina79,40 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 1,63 g
Sůl0,00 g
Sacharidy437,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. TIP Nakupujte potraviny s logem kvality a hrajte o 3× Škoda Karoq na rok a tisíce dalších cen! Více informací na akademiekvality.cz.

  2. TIP

    Věděli jste ale, že se zelí dá použít i v dezertech? Stačí ho nastrouhat, přidat skořici, jablka a máte výbornou sladkou svačinku!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

17. 11. 2023 08:55

:-)<3:yes::yes: maso naložené v podmáslí nebo jogurtu je krásně pak šťavnaté a velmi dobré, používám i na jiné druhy masa :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: stehno kuřecí, podmáslí, mouka hladká, česnek sušený, paprika sušená uzená, paprika sušená sladká, majoránka, zelí červené, křen, ocet, cukr, sůl, pepř mletý, olej

TopRecepty.cz

Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkm8w