Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem
Šťavnaté kuřecí stehno, naložené přes noc v podmáslí, obalené v mouce se směsí koření a usmažené do křupava, podávané s lehce štiplavým zelným salátkem. Oběd, který stoprocentně sklidí úspěch u vašich strávníků.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 10 349 kJ / 2 474 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,20 g |
Tuky | 23,07 g |
Vláknina | 79,40 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 437,17 g |
Postup přípravy
-
TIP Nakupujte potraviny s logem kvality a hrajte o 3× Škoda Karoq na rok a tisíce dalších cen! Více informací na akademiekvality.cz.
-
TIP
Věděli jste ale, že se zelí dá použít i v dezertech? Stačí ho nastrouhat, přidat skořici, jablka a máte výbornou sladkou svačinku!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2023 08:55
maso naložené v podmáslí nebo jogurtu je krásně pak šťavnaté a velmi dobré, používám i na jiné druhy masa
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 5 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 5 hodinami
Banana split
Přidáno před 5 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 18 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 19 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
eliskac uvařila před 17 minutami
Mleté maso ve smetanové omáčce
mafinka888 uvařila před 19 minutami
Farářská polévka / zeleninová s vaječnými nočky
kraloja uvařil před 19 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Valis uvařila před 1 hodinou
Španělské ptáčky z vepřového
TerezaD uvařila před 1 hodinou
Makovo-kokosove rezy s kakaovo-rumovou polevou
Sibyla uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nudličky na kari
andrejkowa.nela uvařila před 1 hodinou
Pudink s piškůtky
Merylas uvařila před 2 hodinami
Kinder Paradiso
Babu1 uvařil před 2 hodinami
Bezkonkurenční králík
Michak uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Mini krtkovy dortíky: Drobná verze oblíbeného dezertu s jemným smetanovým krémem a banánem se rozplývá na jazyku
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý
Jak si ulehčit smažení koblih? Pečicí papír zajistí jejich nadýchanost i krásný tvar
Další recepty
Suroviny: stehno kuřecí, podmáslí, mouka hladká, česnek sušený, paprika sušená uzená, paprika sušená sladká, majoránka, zelí červené, křen, ocet, cukr, sůl, pepř mletý, olej
Smažené vykostěné stehno naložené v podmáslí a zelný salát z červeného zelí s křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkm8w
1 názor