Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 921 kJ / 2 610 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,02 g |
| Tuky | 70,76 g |
| Vláknina | 34,10 g |
| Cholesterol | 203 mg |
| Sodík | 54 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 413,98 g |
Postup přípravy
Krok 1: Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
Krok 2: Zatímco se vaří těstoviny, opékáme na másle za častého míchání při nízké teplotě asi 4 minuty česnek a lístky šalvěje.
Krok 3: Vmícháme smetanu, osolíme a opepříme. Hotovou omáčku důkladně promícháme s těstovinami.
Zveřejněno 30. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fusilli se šalvějí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zqvv
Moje poznámka
Fusilli se šalvějí a česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zqvv
Nejnovější recepty
Utopenci
Přidáno před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem, špenátem sypané parmazánem
Přidáno před 6 hodinami
Ořechové pracny
Přidáno před 7 hodinami
Cukroví s Nutellou
Přidáno před 17 hodinami
Sušená rajčata naložená v oleji se zeleným pepřem
Přidáno před 20 hodinami
Bramborový salát s cibulovou zálivkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci
doreatha7n před 37 minutami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Kubyszak před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Shnekg před 1 hodinou
Přírodní vepřová játra
Stopka před 3 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Paja13 před 3 hodinami
Pórková omáčka
[email protected] před 5 hodinami
Kakaový drobenkový fofr koláč s tvarohem
Evellinka před 6 hodinami
Vajíčkový salát s tuňákem
Sahula před 7 hodinami
Jelení guláš podle Jirky
Dajvid před 19 hodinami
Suroviny:
těstoviny fusilli,
máslo,
česnek,
šalvěj,
smetana ke šlehání,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (2)