Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy

Pečené kaštany známe nejčastěji z vánočních trhů. Voňavé kaštany si ale můžeme připravit i v klidu domova. Stačí je na chvíli namočit do horké vody, naříznout a poté péct v horkovzdušné fritéze. Nejlépe chutnají ještě horké.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

12. 11. 2021 09:43

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Luucca Luucca

22. 11. 2021 12:24

zdenka.s: To jsem moc ráda, že chutnalo a že můžete využít také fritézu. Ano hodně záleží na velikosti,ale to tam v receptu píši. Pěkný den Lucie:-K

zdenka.s zdenka.s

21. 11. 2021 17:29

Dnes jsem vyzkoušela a jsou dobré ,kaštany byly spíš větší (z Lidlu ), takže 15 minut a :yes::yes::yes:
Děkuji za vložení návodu a jsem moc ráda za další využití fritézy. :-K:-)

MajaG

19. 11. 2021 10:55

Vyskúšané, veľmi dobré. Ľahko sa lúpu. Pochutili sme si <3:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kaštan jedlý, voda

TopRecepty.cz

Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mlNA