Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
Pečené kaštany známe nejčastěji z vánočních trhů. Voňavé kaštany si ale můžeme připravit i v klidu domova. Stačí je na chvíli namočit do horké vody, naříznout a poté péct v horkovzdušné fritéze. Nejlépe chutnají ještě horké.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2021 12:24
21. 11. 2021 17:29
Děkuji za vložení návodu a jsem moc ráda za další využití fritézy.
19. 11. 2021 10:55
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 1 hodinou
Francouzské řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 9 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 11 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 21 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Právě bylo uvařeno:
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 24 minutami
Candát pečený na másle
Sergi uvařil před 47 minutami
Hrníčkový mrkvový koláč s jogurtovou polevou
Princezna@Lada uvařila před 2 hodinami
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 2 hodinami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 3 hodinami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: kaštan jedlý, voda
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mlNA
3 názory