Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí eidamská cihla

Hodnocení receptu je 2,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

13. 11. 2021 10:23

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie7 596 kJ / 1 816 kcal
Bílkoviny98,38 g
Tuky127,56 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 654 mg
Sodík 7,20 g
Sůl9,61 g
Sacharidy68,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tvaroh použijeme akýkoľvek, ale nie termizovaný. Kto nemá rád slaný syr, nech trocha soli uberie.

Z tejto dávky som dostala 380 g syra.

Recept mám z nejakej knihy, bohužiaľ, nepamätám akej.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

14. 11. 2021 16:59

Marie Svarcova: Maruška, daj potom vedieť, ako sa vydaril. Len ešte jednba vec, ak nemáte radi príliš slané, uber soli. Prvý raz robím vždy recept podľa rozpisu, potom upravujem podľa svojej chuti. Na mňa by to chcelo trošička menej soli, nabudúce uberiem.;-)

Marie Svarcova Marie Svarcova

14. 11. 2021 09:43

:-)<3:-K:-K recept se mi moc líbí, určitě zkusím :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mléko, tvaroh, vejce, soda jedlá, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Domácí eidamská cihla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ry7k