Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 396 kJ / 3 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,04 g |
Tuky | 26,68 g |
Vláknina | 88,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 538 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 650,10 g |
Postup přípravy
Uvaříme brambory a rozštoucháme je. Přidáme do nich teplé mléko, hladkou mouku, hotové měkké uzené, pórek, libeček, cibulku. Osolíme, opepříme. Krok 2: Plátky krkovičky okořeníme adžikou, pepřem, steakovým kořením a vložíme do rozkvedlaného vajíčka a pak do panko strouhanky. Krok 3: Obalenou krkovičku osmažíme na sádle či oleji. Pokud někdo nemá rád strouhanku, může zkusit smažit na přírodno. Krok 4: Uděláme libovolnou zeleninovou oblohu, včetně citronu.
Zveřejněno 9. 12. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DprA
Moje poznámka
Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DprA
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 9 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
maso uzené,
brambory,
mléko,
mouka hladká,
strouhanka,
sádlo,
cibule,
libeček,
pórek,
citron,
koření steakové,
pepř,
koření adžika,
vejce,
sůl
Komentáře (18)
Poznámky pod vaším receptem jsem vnímala jako dobromyslné, ale vaše arogantní reakce, myslím, jej poslala do koše.
V kazdem pripade se ta mouka pridanim tepleho mleka nikdy neuvari, ale maximalne jen lehce spari, takze stale
To za prve a za druhe, nemuzu za to, ze vy varite jak pro vrabcaka
Tak se my dva vynechme a nekomentujme se priste
RomanLenk:
No to je řeč jak rozprávka...
Chlape, čtete vůbec po sobě ty komentáře?
Cosi podobného (nastavovaná kaše) se sice dělá...
Zapražená bramborová kaše (staročeský recept)
Recept ještě nebyl hodnocen 4,9...ale nevím proč se to dělá
No, možná z ekonomických důvodů, že