Suroviny pro 16 porcí
16porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 427 kJ / 5 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,64 g |
Tuky | 504,56 g |
Vláknina | 33,08 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 17,21 g |
Sůl | 42,30 g |
Sacharidy | 164,28 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť a očistíme.
Krok 2: Očistený zeler a mrkvu uvaríme do mäkka vo vode.
Krok 3: Zemiaky pretlačíme cez mriežku do misy a zmiešame so salámou a uhorkami, ktoré sme nakrájali na rezance. Pridáme zeler a mrkvu pokrájané na kocky a zamiešame.
Krok 4: V octe rozmiešame cukor, horčicu, soľ a worcester, zalejeme šalát, pridáme majonézu a dobre premiešame.
Krok 5: Nakoniec okoreníme a primiešame hrášok. Necháme pár hodín odstáť v chladničke.
Zveřejněno 2. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vlašský salát speciál podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gyl8
Moje poznámka
Vlašský salát speciál podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gyl8
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 11 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 20 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 13 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Suroviny:
brambory,
salám měkký,
okurky sterilované,
hrášek,
celer,
mrkev,
hořčice plnotučná,
cukr krystal,
pepř mletý,
ocet,
majonéza,
omáčka worcesterová,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.