Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 853 kJ / 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,51 g |
Tuky | 33,90 g |
Vláknina | 2,12 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 254 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 27,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z játrové paštiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Kg
Moje poznámka
Polévka z játrové paštiky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/86Kg
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 9 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 4 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 4 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 4 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 5 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 7 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 8 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 8 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 9 hodinami
Tématické fráze:
játrové knedlíčky do polévky z paštiky,
jatrova paštika s veprovym masem,
játrová paštika recept,
recepty z paštiky,
jatrova rýže z pastiky,
vaření játrové paštiky,
vaření paštiky,
játrová paštika se smetanou,
polévka z jatrovou,
jatrova paštika bez tuku,
vaření z paštiky,
-domaci paštika recepty,
pastika se smetanou,
recepty játrová paštika s vepřovým masem,
jak udělat paštiku bez tuku,
paštika s vepřovými játry,
játrová paštika s vepřovým masem recept,
doba vaření paštiky,
játrová paštika bez tuku recept,
paštika recept
Suroviny:
tuk,
cibule,
mouka hladká,
voda,
masox,
paštika játrová,
mrkev,
sůl,
smetana,
žloutek,
pažitka
Komentáře (3)