Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní maso na černém pivu s karlovarským knedlíkem a zelím (z Prostřeno)

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 120 min

180 min (60 min příprava + 120 min tepelná úprava)

10. 5. 2022 01:10

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie15 689 kJ / 3 750 kcal
Bílkoviny138,05 g
Tuky53,72 g
Vláknina37,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 3,62 g
Sůl8,58 g
Sacharidy660,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

z Prostřeno

Recept byl původně napsaný na kachní prsa, ale soutěžící je nesehnal, tak použil stehna a vůbec to nebylo na škodu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

10. 5. 2022 08:53

:-)<3:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: prsa kachní, pivo černé, koření, sůl, pepř, mouka polohrubá, petrželka, rohlík, vejce, majoránka, sůl, pepř, zelí hlávkové, mouka polohrubá, ocet, cukr, kmín celý, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Kachní maso na černém pivu s karlovarským knedlíkem a zelím (z Prostřeno)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ErNm