Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 835 kJ / 438 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,35 g |
Tuky | 17,73 g |
Vláknina | 4,41 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 3,42 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 21,20 g |
Postup přípravy
Do wok nebo jiné hluboké pánve dáme na olej rozvonět zázvor, česnek a chilli, přidáme maso a restujeme ze všech stran. Krok 2: Postupně podle tvrdosti přidáváme a restujeme zeleninu, nakonec dáme nakrájené plátky žampionu a zelí. Přidáme všechny omáčky, podlijeme asi 50 ml vody (můžeme použít i vývar) a zahustíme Solamylem rozmíchaným v dalších 50 ml vody. Krok 3: Promícháme a odstavíme. Podáváme s nudlemi nebo rýží, posypané smaženou cibulkou a nasekanou natí cibulky nebo koriandrem.
Zveřejněno 14. 9. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Asijská vepřová pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QPD
Moje poznámka
Asijská vepřová pánev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5QPD
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 12 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka I
Ellen1 před 5 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 13 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 25 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 29 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 48 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 49 minutami
Surimi salát
Sahula před 57 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Suroviny:
maso vepřové z kýty,
olej,
zázvor,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
mrkev,
cuketa,
paprika čerstvá bílá,
žampióny,
zelí pekingské,
omáčka rybí,
omáčka sojová sladká,
omáčka sojová,
ocet rýžový,
solamyl,
cibule sušená smažená,
zelená nať
Komentáře (6)
Já nechci napadat tento recept, jen si dovoluji malou připomínku:
1/ Olivy se ve východní Asii nikdy nepěstovaly, takže místní olivový olej neznali a tedy nepoužívali.
2/ Východoasijská kuchyně (čínská i indočínská) připravuje jídla na oleji při velmi vysokých teplotách. Olivový olej má nízkou teplotu zakouření (=terminus technikus), takže by se na woku při klasické přípravě asijských pokrmů spálil. Je tedy pro toto použití nevhodný.