Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 529 kJ / 2 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,69 g |
Tuky | 164,59 g |
Vláknina | 14,72 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 662 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 44,72 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKyr
Moje poznámka
Sekaná po mexicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKyr
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 8 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 8 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 8 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 6 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 6 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 7 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 7 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 9 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 9 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 9 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 9 hodinami
Tématické fráze:
sekana s omáčkou,
mleté maso po mexicku,
příloha k sekané,
sekaná,
recept se sekanou,
sekaná s kukuřici,
sekaná kukuřice,
kukuřice recept,
sekaná recept,
omáčky k sekané,
těstoviny po mexicku,
rajčatový protlak se sekanou,
mlete maso po mexicku,
sekaná s rajčatový protlak,
sekaná re,
fazolová sekaná,
sekana s kukuřice,
sekaná s po,
sekaná od po,
pokrmy ze sekané
Suroviny:
maso mleté,
houska,
cibule,
olej olivový,
vejce,
feferonka,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
petrželka zelená,
rajče sterilované,
paprika čerstvá červená,
paprika čerstvá žlutá,
česnek,
kukuřice sterilovaná,
sůl,
pepř
Komentáře (6)