

Jednohubky s jadelem a pórkem
Suroviny
- Rohlíky
- Jadel
- máslo pórek
Postup přípravy receptu
Nakrájíme rohlíky, namažeme máslem. Na to dáme plátek Jadelu a kolečko pórku.
Poznámka od kuchařky
Jednohubky jsou velmi rychle připravené a jsou vynikající. Bohužel vzhledově nejsou exkluzivní, ale chuť to vynahradí.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Jednohubky s jadelem a pórkem
-
Jadel mám také ráda a jednohubky vypadají hodně jedle a hezky
Bodík
-
Bibi, Jadel je takový dost slaný sýr, já ho zbožňuji!
-
Díky,díky, já si vůbec nevšimla a měla jsem za to, že je to ten pórek, tudíš nějaká zelenina
mimochodem ten sýr znám, ale že je to Jadel to fakt nevím-teda teď díky tobě už jóóó
-
Bibinko, Jadel je druh přírodního pařeného sýru. Je to takový silný cop. Na druhém foto je v obalu.
-
Doogo,stydím se, ale opravdu nevím, co to je Jadel, připadá mi to jako pórek, ale to asi nee-nikdy jsem ani to slovo neslyšela
není to krajový výraz