Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 876 kJ / 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 5,87 g |
| Vláknina | 9,87 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 33,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Řepy oloupeme (nejlépe v kuchyňských rukavicích - strašně barví ruce a oblečení), nastrouháme do větší mísy.
Krok 2: Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky.
Krok 3: Promícháme s na tenké půlměsíčky nakrájenou cibulí.
Krok 4: Dochutíme olivovým olejem, solí, pepřem, citronovou šťávou, případně lžičkou cukru.
Krok 5: Můžeme podávat samotný nebo jako přílohu k masům.
Zveřejněno 6. 3. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z červené řepy s jablky I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE64Y
Moje poznámka
Salát z červené řepy s jablky I.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE64Y
Nejnovější recepty
Kroupy se zelím, rajčaty a olivami po italsku
Přidáno před 1 hodinou
Vánoční hvězdičky s čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
Kulajda podle maminky
Přidáno před 11 hodinami
Zeleninový kuskus s kuřecími medailonky
Přidáno před 12 hodinami
Langoše bez kynutí
Přidáno před 14 hodinami
Králičí placičky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Staročeská křenová polévka
mira68 před 36 minutami
Utopenci
magdalenka před 52 minutami
Lehké kardinálovy řezy
magdalenka před 55 minutami
Guláš - pravý hospodský
magdalenka před 58 minutami
Kachní prsíčka na pomerančích
[email protected] před 1 hodinou
Bábovka...
O.michalek93 před 1 hodinou
Dršťková polévka I
magdalenka před 1 hodinou
Makový závin
magdalenka před 1 hodinou
Jablková bábovka s vůní skořice a rumu
Monyk před 2 hodinami
Jablková buchta s čokoládou
KetyHu před 2 hodinami
Suroviny:
řepa červená,
jablko,
olej olivový,
cibule červená,
sůl,
pepř,
šťáva citronová,
cukr
Komentáře (2)