Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 293 kJ / 787 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
Tuky | 7,00 g |
Vláknina | 76,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 115,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rn0
Moje poznámka
Konzervovaná sušená cherry rajčátka s bílou paprikou v oleji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Rn0
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 9 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 9 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 3 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 3 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit sušená rajčata,
cherry rajčata recepty,
jak naložit papriky,
jak naložit rajčata,
nakládání paprik,
papriky v oleji,
recepty z rajčat a paprik,
cherry rajcata nakladani,
nakládaná sušená rajčata,
nakládaná cherry rajčátka,
rajčata cherry,
jak naložit sušené rajčata,
nakládaná cherry rajčata,
cherry rajčata,
susena rajcata recept,
sušení rajčat na sluníčku,
sušená rajčata jak použít,
sušení schery rajčat,
nakladani cherry rajcat,
cherry rajčata recept
Suroviny:
rajče cherry,
paprika čerstvá bílá,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
olej slunečnicový,
Komentáře (8)
A jeden dotaz - přece když oleje smíchám, můžu je ohřát dohromady, ne?
A ještě jeden - co je k bodu varu, jak poznám, že je olej dost horký a ještě se nepřepaluje?
Díky za info
Allis