Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí líčka na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

3. 4. 2023 11:37

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie6 992 kJ / 1 671 kcal
Bílkoviny231,23 g
Tuky64,97 g
Vláknina16,04 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,80 g
Sacharidy36,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omáčku jsem nezahušťovala, ale pokud se zdá moc řídká, je možné ji jemně zatřít.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: líčka hovězí, česnek, cibule, vývar masový, pivo černé, hořčice dijonská, česnek, majoránka, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Hovězí líčka na černém pivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBLLk