Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 613 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,65 g |
Tuky | 48,90 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 393 mg |
Sodík | 632 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 20,51 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené květákové pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZWY
Moje poznámka
Zapečené květákové pyré
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZWY
Nejnovější recepty
Bramborové vafle
Přidáno před 11 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Horký zeleninový salát
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí prso, pečený květák s parmazánem. Vhodné pro diabetiky
Přidáno 16. 5. 2025 11:01
Pažitkovo-česneková omáčka se zastřeným vejcem
Přidáno 15. 5. 2025 10:13
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Přidáno 15. 5. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bůčková tlačenka asi jinak
Vladatlaca před 15 minutami
Mrkvový dort s ořechy a smetanovým krémem
Napalsko před 19 minutami
Krkovička pro vítanou návštěvu
Naja2801 před 31 minutami
Jogurtová bábovka s rybízem
Buchta9749 před 57 minutami
Salát z pekingského zelí II
jarmila8511 před 2 hodinami
Kuřecí steaky Caprese
Marie83 před 2 hodinami
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 3 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 3 hodinami
Kuřecí po chalupářsku
poirotka před 4 hodinami
Dušené hovězí kostky se zeleninou
poirotka před 4 hodinami
Tématické fráze:
květákové recepty,
kvetakove pire,
karfiolový mozeček,
zapečeny karfiol,
karfiol,
recept na kvetakove pire,
kvrtakove pyre,
bramborovo kvetákové pyré,
květakove pire,
květákovépyré,
karfiolové recepty,
karbanátky v rajčatovém pyré,
pxre z kvetaku,
květákové pyré se sýrem,
kvetajove pyré,
zapékané pyré,
kvetakove pire recept,
bramborove pyre s kvetakem,
květákové placičky zapékané,
karfiolové pyré recept
Suroviny:
květák,
paprika,
rajče,
sýr nastrouhaný,
mléko,
vejce,
sůl,
máslo
Komentáře (3)