Hovězí kližka na mrkvi a bramborech z pomalého hrnce
Kdo má pomalý hrnec, ví, jak dokáže zjednodušit přípravu i složitějšího jídla. V tomto případě se jedná o hovězí kližku s mrkví a bramborami. Maso, brambory a zeleninu vložíme na cibulovo-špekový základ a práci necháme jednoduše na pomalém hrnci.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 126 kJ / 3 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,20 g |
Tuky | 185,33 g |
Vláknina | 64,30 g |
Cholesterol | 561 mg |
Sodík | 4,10 g |
Sůl | 12,00 g |
Sacharidy | 181,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na mrkvi a bramborech z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY80p
Moje poznámka
Hovězí kližka na mrkvi a bramborech z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY80p
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 11 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 12 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 22 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 1 hodinou
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 14 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 14 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 15 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 17 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 17 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 17 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 18 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 19 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 19 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
špek,
cibule,
brambory,
mrkev,
celer řapíkatý,
olej,
omáčka worcesterová,
voda,
koření krkovička,
sůl
Komentáře (9)