Hovězí kližka na mrkvi a bramborech z pomalého hrnce
Kdo má pomalý hrnec, ví, jak dokáže zjednodušit přípravu i složitějšího jídla. V tomto případě se jedná o hovězí kližku s mrkví a bramborami. Maso, brambory a zeleninu vložíme na cibulovo-špekový základ a práci necháme jednoduše na pomalém hrnci.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 126 kJ / 3 376 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 221,20 g |
| Tuky | 185,33 g |
| Vláknina | 64,30 g |
| Cholesterol | 561 mg |
| Sodík | 4,10 g |
| Sůl | 12,00 g |
| Sacharidy | 181,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 5. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí kližka na mrkvi a bramborech z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY80p
Moje poznámka
Hovězí kližka na mrkvi a bramborech z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pY80p
Nejnovější recepty
Kachní prsa s čekankovým salátem podle Mirka Kaliny
Přidáno před 5 hodinami
Krémová česnečka
Přidáno před 6 hodinami
Buchta na plech
Přidáno před 7 hodinami
Polévka z červené čočky
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené špagety à la lasagne
Přidáno před 9 hodinami
Zelí bílé hlávkové zase jinak dělané
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
brtna před 26 minutami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
Jan Nemec před 2 hodinami
Gulášová polévka z hlívy ústřičné a kořenové zeleniny
brtna před 2 hodinami
Rýže s domácí vepřovkou na srbský způsob
Sahula před 3 hodinami
Tarhoňoto na srbský způsob
Sahula před 3 hodinami
Vepřové maso na thajský způsob
Sahula před 3 hodinami
Krůtí srdíčka na smetanovém halali v PH
DunkaStehlikova1975 před 5 hodinami
Vaječná tlačenka
[email protected] před 7 hodinami
Koprová polévka
Jikaprg před 8 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jjulie před 9 hodinami
Suroviny:
kližka hovězí,
špek,
cibule,
brambory,
mrkev,
celer řapíkatý,
olej,
omáčka worcesterová,
voda,
koření krkovička,
sůl
Komentáře (10)