Pomalu dušená krkovice se žampiony
Krkovice je oblíbená pro svoji chutnost. Odpouštíme ji i to, že je prorostlejší tukem, protože díky němu opravdu skvěle přijímá chutě koření a přísad. Přesně jako v tomto receptu, kde je dominující chuť uzené papriky a hub.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 742 kJ / 1 850 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,54 g |
| Tuky | 138,20 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 310 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 5,25 g |
| Sacharidy | 33,07 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu dušená krkovice se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYR8j
Moje poznámka
Pomalu dušená krkovice se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYR8j
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 7 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 6 hodinami
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 7 hodinami
Vrstvený salát
Haname před 9 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 10 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 12 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 13 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 13 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 13 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 14 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 14 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sádlo,
žampióny,
slanina,
cibule,
česnek,
vývar masový,
omáčka worcesterová,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř,
sůl,
paprika sušená uzená,
koření houbová variace,
mouka hladká,
voda,
pepř mletý
Komentáře (3)