Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky na víně a česneku

Vepřové maso má široké použití, patří proto k nejčastěji používanému masu v české kuchyni. Pro tento recept se nejlépe hodí vepřová plec, kýta nebo pečeně, protože v česnekové omáčce dušením dostatečně změkne.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 90 min

105 min (15 min příprava + 90 min tepelná úprava)

22. 9. 2023 10:10

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 422 kJ / 818 kcal
Bílkoviny108,60 g
Tuky16,21 g
Vláknina7,35 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 277 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy23,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Doporučuji podávat s bramborovým knedlíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso vepřové, česnek, víno bílé, olej, sůl, pepř mletý, mouka hladká, vývar masový

TopRecepty.cz

Vepřové plátky na víně a česneku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J68Bv