Bramborová polévka s uzeným masem a lesními houbami
V lesích již pomalu rostou houby a recept na poctivou bramborovou polévku zajisté přijde vhod. Polévka z uzeného vývaru má plnou chuť a krásně zasytí. Podáváme ji ozdobenou petrželkou a cibulovou natí.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 929 kJ / 939 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,52 g |
Tuky | 39,05 g |
Vláknina | 23,33 g |
Cholesterol | 246 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 53,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová polévka s uzeným masem a lesními houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE53p
Moje poznámka
Bramborová polévka s uzeným masem a lesními houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YE53p
Nejnovější recepty
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 11 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 12 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 19 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové smaženky – socialistické
Kajkajak před 1 hodinou
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 5 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 5 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 6 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 6 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 6 hodinami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 10 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 10 hodinami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 11 hodinami
Suroviny:
brambory,
houby lesní,
vývar uzený,
maso uzené,
máslo,
mouka hladká,
kmín drcený,
sůl,
pepř mletý,
nať cibulková,
petrželka
Komentáře (4)