Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Díky vaření v páře si zelenina uchová krásnou svěží barvu a více vitamínů. Zároveň je křupavější a má lepší chuť. Bylinková pára jí dodá příjemnou vůni. Doplnit ji stačí klasickou jemnou holandskou omáčkou.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 905 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,26 g |
Tuky | 95,25 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 681 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 28,19 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPXN
Moje poznámka
Zelenina v bylinkové páře s holandskou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ERPXN
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 20 minutami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 1 hodinou
Dalgona sušenky
Přidáno před 1 hodinou
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 19 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Letní koláč s třešněmi
Přidáno 8. 7. 2025 08:30
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z pomazánkového másla
nelinka62 před 5 minutami
Vánoční chlebíček
radekdolezal033 před 3 hodinami
Hovězí plátky na tymiánu
ZboSy před 3 hodinami
Vařená brokolice s česnekovo-bylinkovou omáčkou
brtna před 11 hodinami
Hamburská vepřová kýta
Zlatnice před 11 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta
stefi.f47 před 12 hodinami
Cuketový perník
Markeeta před 12 hodinami
Bramborové vafle
Leontinka73 před 14 hodinami
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 16 hodinami
Suroviny:
zázvor čerstvý,
rozmarýn,
tymián,
šalvěj,
karotka,
květák,
kapusta růžičková,
lusky fazolové,
žloutek,
víno bílé,
máslo,
šťáva citronová,
sůl,
pepř bílý mletý
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.