Tvarohový dip k zelenině i masu
I velmi jednoduchý dip dokáže pozvednout chuť masa, grilované zeleniny, nebo třeba jen udělat základ pro vrstvu pochutin na jednohubkách. Vyzkoušejte levnou a chutnou variantu z tučného tvarohu a balkánského sýra.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 902 kJ / 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 52,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 175 mg |
Sodík | 3,10 g |
Sůl | 7,70 g |
Sacharidy | 10,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Balkánský sýr nastrouháme na jemném struhadle.
Krok 2: Přidáme tvaroh, promícháme.
Krok 3: Dochutíme podle potřeby solí, pepřem a prolisovaným česnekem.
Výborně se hodí i na chuťovky.
Výborně se hodí i na chuťovky.
Zveřejněno 18. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tvarohový dip k zelenině i masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRo16
Moje poznámka
Tvarohový dip k zelenině i masu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRo16
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 9 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 14 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 18 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 5 hodinami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 9 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 11 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 11 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 11 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 11 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 14 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 15 hodinami
Suroviny:
tvaroh plnotučný,
sýr balkánský,
česnek,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (2)