Krůtí prsa na paprikách, vaječná omeleta a salát (vhodné pro diabetiky)
Krůtí maso je dobrou volbou, pokud dbáte na zdravou a lehčí stravu. Kousky masa orestované za vůně tymiánu doplníme čerstvou zeleninou a společně podusíme. Směs podáváme se sýrovými vajíčky a salátkem.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 711 kJ / 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,43 g |
Tuky | 17,37 g |
Vláknina | 3,50 g |
Cholesterol | 346 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 10,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí prsa na paprikách, vaječná omeleta a salát (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk0mq
Moje poznámka
Krůtí prsa na paprikách, vaječná omeleta a salát (vhodné pro diabetiky)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk0mq
Nejnovější recepty
Cuketový perník
Přidáno před 15 minutami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 12 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 12 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 12 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 8 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 11 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 11 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 12 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 13 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 15 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 15 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 17 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 18 hodinami
Suroviny:
prsa krůtí,
sůl,
tymián sušený,
olej olivový,
paprika,
kapie,
rajče cherry,
vejce,
sýr eidam,
salát
Komentáře (1)