Vepřové kapsy se zelím
Šťavnatá kapsa z vepřového masa skrývá dobrou náplň z anglické slaniny, klobásy a kysaného zelí. Dušené maso podáváme se šťávou, kterou zahustíme chlebovými kůrkami, a šťouchanými bramborami.
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kapsy se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Gl7
Moje poznámka
Vepřové kapsy se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5Gl7
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 11 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 13 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 21 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 7 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 9 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 9 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 11 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 11 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 11 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 11 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 12 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 12 hodinami
Suroviny:
plátek vepřový,
sůl,
pepř mletý,
klobása,
slanina anglická,
zelí kysané,
sádlo,
cibule,
vývar masový,
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.