Celer v pivním těsíčku
Aromatický bulvový celer obvykle používáme jako součást omáček a polévek. V tomto jídle si jeho zajímavou chuť vychutnáme naplno. Obalený do pivního těstíčka ho dozlatova osmažíme a podáváme se studenou pažitkovou omáčkou.
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celer v pivním těsíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVnV
Moje poznámka
Celer v pivním těsíčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1wVnV
Nejnovější recepty
Svatomartinské rohlíčky s ořechy podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z řapíkatého celeru
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 7 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 8 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Olejový korpus na dort
Terkinka před 47 minutami
Salát s hruškou a Hermelínem
Limek před 1 hodinou
Kuřecí karí
dandykvetinka před 1 hodinou
Salát z bílé ředkve s mrkví
Mishmaja před 2 hodinami
Karlovarské knedlíky I
mamina3 před 2 hodinami
Houbová smaženice
magdalenka před 2 hodinami
Rohlíčky ze šlehačkového těsta
iveta.kroul před 2 hodinami
Bramborák POHODA
magdalenka před 2 hodinami
Ohavečské brambory
magdalenka před 2 hodinami
Bábovka z cukety
Rosnicka710 před 3 hodinami
Suroviny:
celer,
sůl,
ocet,
pivo světlé,
vejce,
mouka hladká,
květ muškátový,
olej,
smetana zakysaná,
pažitka,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.