Polévka z jarní zeleniny podle ČSN
Snadnou polévku plnou barevné zeleniny si můžete s námi uvařit podle československých norem. Kousky mrkve, celeru, petržele a pórku doplní jak brambory, tak i třeba hrášek či rajčata. Kombinaci chutí pak zjemní smetana.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z jarní zeleniny podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYM67
Moje poznámka
Polévka z jarní zeleniny podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYM67
Nejnovější recepty
Kuřecí s houbami a rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohové knedlíky se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Dědova kulajda
Přidáno před 13 hodinami
Houbové ragú s těstovinami
Přidáno před 14 hodinami
Salát s křehkým čerstvým čajotem
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí stir-fry s rýží
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecké řezy s jablky
nochy před 4 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
MarieBrozova před 5 hodinami
Kynuté Honzovy buchty s povidly
barborapolas před 6 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Kačenka před 6 hodinami
Linecký koláč s marmeládou
Zbynek Hladik před 6 hodinami
Žampiony " Wellington"
KatkaCechova před 6 hodinami
Klobásky v zelí
misula29 před 6 hodinami
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
Sahula před 7 hodinami
Havajský salát s japonským původem Poke bowl
Lucie1001 před 7 hodinami
Zapečené kotlety se smetanou a hořčicí
Cinderka před 7 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
pórek,
zelí hlávkové,
brambory,
voda,
rajče,
hrášek sterilovaný,
smetana,
mouka hladká,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (1)