Polévka z jarní zeleniny podle ČSN
Snadnou polévku plnou barevné zeleniny si můžete s námi uvařit podle československých norem. Kousky mrkve, celeru, petržele a pórku doplní jak brambory, tak i třeba hrášek či rajčata. Kombinaci chutí pak zjemní smetana.
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z jarní zeleniny podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYM67
Moje poznámka
Polévka z jarní zeleniny podle ČSN
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lYM67
Nejnovější recepty
Italský kaštanový koláč
Přidáno před 15 minutami
Mrkvová polévka
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí quesadilla
Přidáno před 3 hodinami
Vínové cukroví
Přidáno před 13 hodinami
Bramborové placky se škvarky podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 14 hodinami
Polévka kulajda se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchá roláda pro začátečníky
Lada Kašparová před 7 minutami
Jablečný páj - koláč
Jan Nemec před 28 minutami
Bílkový chlebíček I.
Panova před 54 minutami
Kachna bez práce
Zaneta34 před 57 minutami
Hamburgerové bulky
Zelnak před 2 hodinami
Pomalá kachna
dalibor57 před 4 hodinami
Kynuté knedlíky, které se vždy povedou
Barča před 14 hodinami
Plovdivské maso
zvon23 před 14 hodinami
Buřtgulášek z točeňáku
janmericka87 před 17 hodinami
Jablečné krémové řezy
Jitinka před 17 hodinami
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
pórek,
zelí hlávkové,
brambory,
voda,
rajče,
hrášek sterilovaný,
smetana,
mouka hladká,
sůl,
nať petrželová
Komentáře (1)