Losos na špenátu
Do vyváženého jídelníčku patří také ryby, které jsou plné zdraví prospěšných látek. Nejoblíbenějším druhem ryby je bezesporu losos, jehož maso je velice chutné. Příprava lososa je velice snadná, postačí pouze dobře okořenit a opéct v pánvi na másle. Podáváme jej na česnekovém špenátu s čerstvou bagetou.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na špenátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85XR
Moje poznámka
Losos na špenátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85XR
Nejnovější recepty
Dýňový kompot
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové plátky naložené v jogurtu a smažené v těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Krevety
Přidáno 25. 9. 2025 20:10:32
Dýňové lívanečky
Přidáno 25. 9. 2025 16:03:03
Pečená kuřecí křídla se sýrovým dipem, bramborami a paprikou
Přidáno 25. 9. 2025 15:56:10
Strouhaná jablka ve vlastní šťávě
Přidáno 25. 9. 2025 14:09:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažené sýrové kuličky
HanaS92 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Veruncicka před 8 hodinami
Pečené toustové roládky s ledovým salátem
Rapljan před 12 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
iveta.kroul před 13 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
andy.mocuba před 13 hodinami
Cikánské pikantní hovězí nudličky
Sahula před 13 hodinami
Rychlokoláč s drobenkou
Olivia1991 před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Bertas před 14 hodinami
Vepřový plátek na cibulce
dedektonik před 15 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
Helenka1993 před 16 hodinami
Suroviny:
losos,
citron,
cibulka jarní,
máslo,
česnek,
mouka hladká,
špenát čerstvý,
smetana na vaření,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.