Losos na špenátu
Do vyváženého jídelníčku patří také ryby, které jsou plné zdraví prospěšných látek. Nejoblíbenějším druhem ryby je bezesporu losos, jehož maso je velice chutné. Příprava lososa je velice snadná, postačí pouze dobře okořenit a opéct v pánvi na másle. Podáváme jej na česnekovém špenátu s čerstvou bagetou.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na špenátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85XR
Moje poznámka
Losos na špenátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85XR
Nejnovější recepty
Kotlety s česnekovo-nivovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Svatomartinská stehna
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky na kari se zeleninou, pečené v HF
Přidáno před 7 hodinami
Asijská zeleninová směs pěti vůní
Přidáno před 8 hodinami
Bramborový gratin s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Pečený krůtí krk
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 2 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 2 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 2 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 2 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 2 hodinami
Utopenci
magdalenka před 2 hodinami
Pita - chléb blízkého východu - pečený doma
magdalenka před 2 hodinami
Buchta s pudinkem a zakysanou smetanou
magdalenka před 2 hodinami
Masové kuličky v rajské omáčce
Ellisska před 3 hodinami
Bramborový koláč "Co dům dá"
BinaSa před 3 hodinami
Suroviny:
losos,
citron,
cibulka jarní,
máslo,
česnek,
mouka hladká,
špenát čerstvý,
smetana na vaření,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.