Losos na špenátu
Do vyváženého jídelníčku patří také ryby, které jsou plné zdraví prospěšných látek. Nejoblíbenějším druhem ryby je bezesporu losos, jehož maso je velice chutné. Příprava lososa je velice snadná, postačí pouze dobře okořenit a opéct v pánvi na másle. Podáváme jej na česnekovém špenátu s čerstvou bagetou.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na špenátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85XR
Moje poznámka
Losos na špenátu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M85XR
Nejnovější recepty
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 33 minutami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno 25. 12. 2025 18:13:53
Sladké snídaňové briošky
Přidáno 25. 12. 2025 17:48:09
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno 25. 12. 2025 17:18:18
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brambory na cibulce se zelím
lukadu před 17 minutami
Langoše z Maďarska
nomia před 31 minutami
Buchta Rafaelo
Thebes před 40 minutami
Domácí vánočka
JanaPav před 1 hodinou
Slané palačinkové jednohubky
[email protected] před 1 hodinou
Vánoční poleno
Slaninova.L. před 12 hodinami
Sváteční kakao
Kajkajak před 13 hodinami
Polévka ze zbylé čočky
Vaha 1972 před 13 hodinami
Bramborová pomazánka
Kamuna před 14 hodinami
Sýrová kolečka
zonoro před 15 hodinami
Suroviny:
losos,
citron,
cibulka jarní,
máslo,
česnek,
mouka hladká,
špenát čerstvý,
smetana na vaření,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.