Pažitková pomazánka
K jarním dnům patří čerstvé zelené bylinky. Jednou z těch v kuchyni nejpoužívanějších je bezesporu pažitka, typická svojí jemně pikantní chutí. Vychutnejte si tvarohovou pažitkovou pomazánku, namazanou na čerstvé ciabattě.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pažitková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M856m
Moje poznámka
Pažitková pomazánka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M856m
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 9 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 9 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 11 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 14 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 14 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 4 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 4 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 4 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 8 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 9 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 9 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 10 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 10 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 11 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 12 hodinami
Suroviny:
tvaroh měkký,
sýr kozí,
mléko,
máslo,
sůl,
pažitka,
ciabatta
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.