Bulgur s kedlubnou a fenyklem
Bulgur nejčastěji nalezneme v kuchyni středního Východu. Jedná se o lámaná pšeničná zrna a jeho příprava je velice snadná, navíc je dobře stravitelný. Vyzkoušejte jej třeba s restovanou kedlubnou a fenyklem.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 5. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s kedlubnou a fenyklem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29OM
Moje poznámka
Bulgur s kedlubnou a fenyklem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v29OM
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 8 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 10 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 21 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 24 minutami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 2 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 2 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 5 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 6 hodinami
Suroviny:
bulgur,
vývar drůbeží,
olej olivový,
cibule,
kedlubna,
fenykl,
paprika čerstvá červená,
kukuřice,
špenát baby,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.