Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 195 kJ / 1 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,10 g |
Tuky | 52,65 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,68 g |
Sacharidy | 205,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené tortelliny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R7z
Moje poznámka
Zapečené tortelliny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R7z
Nejnovější recepty
Italský salát se zelím
Přidáno před 12 hodinami
Krémové koňakové řezy
Přidáno před 12 hodinami
Sirup z černého bezu
Přidáno před 12 hodinami
Gnocchi s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Candát na másle
Přidáno před 12 hodinami
Sněhový koláč s rebarborou
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborová polévka s houbami
dalibor57 před 31 minutami
Cheesecake
Mapavli před 3 hodinami
Salát s kuřecím masem, opečenou slaninou a parmazánem
Lucie1001 před 12 hodinami
Brownies z červené řepy
Brumaire před 15 hodinami
Plněné jogurtové rohlíčky bez droždí
Nadja před 16 hodinami
Chutné vafle
matyaskiss před 16 hodinami
Fazolový kotlík
Hanynka_1 před 16 hodinami
Velmi šťavnatý moučník
SenBri před 17 hodinami
Bůček s fazolemi
Hombr před 18 hodinami
Salko řezy
horackovapetra před 18 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s těstovinami,
tortelliny,
květák s těstovinami,
zapečené těstoviny s květákem,
těstoviny s květákem,
baby špenát recept,
zapékané těstoviny s květákem,
zapeceny kvetak s testovinou,
kvetak zapeceny s testovinami,
zapékané tortelliny,
květák těstoviny,
zapečený květák,
zapecene torteliny,
zapékaný květák s těstovinami,
recept tortelliny,
zapékané tortellini,
špenátové tortelliny,
baby špenát recepty,
tortelliny recept,
zapečené těstoviny s květák
Suroviny:
květák,
těstoviny torteliny,
smetana kysaná,
špenát baby,
hořčice,
rajče cherry,
sýr mozzarella,
koření oregáno čerstvé,
pepř,
sůl
Komentáře (5)