Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 195 kJ / 1 720 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,10 g |
Tuky | 52,65 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,68 g |
Sacharidy | 205,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 4. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené tortelliny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R7z
Moje poznámka
Zapečené tortelliny s květákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R7z
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 6 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 6 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 17 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 20 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 41 minutami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 1 hodinou
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 1 hodinou
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 1 hodinou
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 1 hodinou
Chleba bez hnětení
HejMira před 2 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 2 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
NikaPo před 2 hodinami
Jemná rybí pomazánka
Valis před 3 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 3 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák s těstovinami,
tortelliny,
květák s těstovinami,
zapečené těstoviny s květákem,
těstoviny s květákem,
baby špenát recept,
zapékané těstoviny s květákem,
zapeceny kvetak s testovinou,
kvetak zapeceny s testovinami,
zapékané tortelliny,
květák těstoviny,
zapečený květák,
zapecene torteliny,
zapékaný květák s těstovinami,
recept tortelliny,
zapékané tortellini,
špenátové tortelliny,
baby špenát recepty,
tortelliny recept,
zapečené těstoviny s květák
Suroviny:
květák,
těstoviny torteliny,
smetana kysaná,
špenát baby,
hořčice,
rajče cherry,
sýr mozzarella,
koření oregáno čerstvé,
pepř,
sůl
Komentáře (6)
Do omáčky jsem pokrájela zbytek dušeného králičího masa. Místo oregana jsem dala čerstvou bazalku a místo květáku brokolici. Jen na tu hořčici jsem zapomněla. A ta cherry rajčátka i po zapečení mají úžasnou chuť.
Chutnalo nám všem i masožravcům.