Jahodovo-třešňová bublanina
Letní dny jsou ideálním časem pro moučníky plné čerstvého ovoce. Bublanina je snad tím nejoblíbenějším a upéct jí zvládnou i začátečníci. Neváhejte a pusťte se do přípravy nadýchaného moučníku plného jahod a třešní.
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodovo-třešňová bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6ppJ
Moje poznámka
Jahodovo-třešňová bublanina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6ppJ
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 7 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 8 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 11 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 14 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 35 minutami
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 36 minutami
Jablečné lívance
Brumaire před 1 hodinou
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 1 hodinou
Domácí houskový knedlík
Maestra před 1 hodinou
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 2 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 3 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 4 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 4 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
mouka hrubá,
máslo,
jahody,
třešně,
lupínky mandlové,
cukr moučkový,
tuk,
mouka hrubá
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.