Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 565 kJ / 2 047 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,85 g |
| Tuky | 145,48 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 361 mg |
| Sodík | 2,27 g |
| Sůl | 5,80 g |
| Sacharidy | 31,99 g |
Postup přípravy
Jako příloha se nejlépe hodí vařené brambory.
Zveřejněno 5. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí srdce na víně a mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8NA
Moje poznámka
Hovězí srdce na víně a mrkvi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8NA
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 1 hodinou
Mandlové laskonky
Přidáno před 2 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 7 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 8 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 5 minutami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 23 minutami
Bůčkový nářez
Stanas před 41 minutami
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 2 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 2 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 2 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 2 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 2 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 3 hodinami
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 3 hodinami
Tématické fráze:
hovězí srdce,
srdce na vine,
hovězí srdce recept,
hovězí na mrkvi,
hovezi vnitrnosti,
hovězí srdce recepty,
hovězí v mrkvi,
veprove srdce na vine,
recept na hovězí srdce,
recept hovězí srdce,
srdce na červenem víne,
hovězí srdce na červeném víně,
pokrmy z hovězího srdce,
fotky pokrmů,
jidla z hoveziho srdce,
mrkev víno maso,
srdce z laně recepty,
recepty na hovězí srdce,
úprava hovězího srdce,
srdce na víně recepty
Suroviny:
srdce hovězí,
slanina,
máslo,
olej,
víno červené suché,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
vývar,
cibule,
karotka baby,
nať petrželová,
tymián čerstvý,
bobkový list,
mouka hladká
Komentáře (20)
Hovězí srdíčko máme moc rádi, nedávno jsme jedno kupovali, mělo tři kila!