Boršč na neděli
Boršč je tradiční polévka východoevropské kuchyně, která se připravuje v mnoha obměnách. Tato varianta s mletým masem a restovanou slaninou vyniká výraznou chutí červené řepy a díky zelenině je nejen zdravá, ale také příjemně zasytí.
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč na neděli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVO8
Moje poznámka
Boršč na neděli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5yVO8
Nejnovější recepty
Boršč na neděli
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno před 13 hodinami
Fazolová pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Mrkvovo-jablečné dortíky
Přidáno před 18 hodinami
Jablečné lívance
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný španělský ptáček
Zama_K před 6 minutami
Fazolová polévka mojí babičky
Dagemar před 8 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
michaelatomastikova999 před 10 minutami
Tvarohový koláč s jablky a skořicovou vůní
Patrisha před 17 minutami
Polévka z pečené dýně
mikii před 26 minutami
Domácí rybí salát s Moravankou
Mike_Fidler před 31 minutami
Červená čočková polévka (DlabemeZdrave)
JoanVasquez před 44 minutami
Jednoduchá roláda
Dagemar před 48 minutami
Ledvinky na paprice
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 52 minutami
Americké brambory pečené v tatarce
Nauhel před 52 minutami
Suroviny:
maso,
protlak rajčatový,
zelí kysané,
slanina,
řepa červená,
cibule červená,
mrkev,
petržel,
vývar masový,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
máslo,
sůl,
pepř mletý,
máslo,
smetana zakysaná
Komentáře (1)