Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,98 g |
Tuky | 52,13 g |
Vláknina | 29,80 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 3,56 g |
Sůl | 8,70 g |
Sacharidy | 81,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlý boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7ZR
Moje poznámka
Rychlý boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q7ZR
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 13 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 20 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 8 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 9 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 10 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 10 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 11 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 12 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 15 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 15 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 15 hodinami
Tématické fráze:
rychlý boršč s červenou řepou,
levný boršč,
rychly recepty,
boršč z leča,
boršč,
zamrazeni leča,
borčš,
boršč z naložené řepy,
bořšč z červené řepy naložené,
zamražení červené řepy,
rychlá polévka boršč,
boršť,
ruský borčš,
červená řepa zamražení,
boršč hovězí,
rychlý boršč s červenou řepou recept,
rychly recept,
steril.lečo,
boršč s červenou řepou,
rychli levny recepty
Suroviny:
cibule,
máslo,
bobkový list,
pepř celý,
koření nové koření,
sůl,
maso vepřové,
zelí bílé,
lečo,
řepa červená,
protlak rajčatový,
ocet,
cukr,
šlehačka,
brambory,
klobása
Komentáře (6)