Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 394 kJ / 94 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 10,45 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opékaný fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVyN
Moje poznámka
Opékaný fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVyN
Nejnovější recepty
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno před 23 hodinami
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno před 23 hodinami
Hruška se zmrzlinou
Přidáno 23. 12. 2025 19:47:54
Sýrová roláda
Přidáno 23. 12. 2025 18:34:02
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno 23. 12. 2025 18:18:06
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchaná buchta
Anickamanicka před 1 hodinou
Pomalu pečený králík s tymiánem
Antusa před 1 hodinou
Vrstvený salát
Haname před 3 hodinami
Sýrové tyčinky
Jitinka před 4 hodinami
Sýrová omáčka
Tamarilka před 7 hodinami
Pečená červená řepa
Hanawagy před 7 hodinami
Rybí vývar z pomalého hrnce
jaroslav.foltyn před 7 hodinami
Domácí vánočka
Zuzu10 před 7 hodinami
Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré
Bizon33 před 8 hodinami
Dýňová caponata s bramborem a pečeným krůtím prsem
Bizon33 před 8 hodinami
Tématické fráze:
fenikl recepty,
čerstvý fenykl recepty,
cerstvy fenykl,
fenikl,
čerstvý fenikl,
fenikl bulva,
recepty z feniklu,
fenikl recept,
recepty fenikl,
čerstvy fenikl recepty,
jak upravit fenikl,
čerstvý fenykl recept,
příprava fenyklu,
recepty s fenyklem,
fenykl čerstvý,
úprava feniklu,
recept fenikl,
fenykl příprava,
maso na fenyklu,
příprava feniklu
Suroviny:
fenykl,
olej olivový,
sůl
Komentáře (20)
Moc děkuji.
Nyní to mohu vyzkoušet.
Dá
Jsou z něho vynikající saláty
No, pokud vám nevadí jeho vůně, která se tepelnou úpravou podstatně potlačí...
Edit: www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=fenykl+sal%C3%A1t&kategorie=&autor=&razeni=