Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Opékaný fenykl

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

9. 11. 2009 20:18

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie394 kJ / 94 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky10,45 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,02 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vobec neviem, ci je toto recept, a bez najmensieho zavahanie ho dam vymazat, ak usudime, ze je to hlupost.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

9. 11. 2009 20:30

myslis tu strapatu?...ta nebola v tomto...kusok bol schovany v srdiecku a to som dala na panvicu

Iljusa Iljusa

9. 11. 2009 20:28

jen to tady hezky nechej, dost často se setkám s lidmi, kteří fenykl neznají, natož jej upravit ;-) Máme ho rádi, dost často jej peču s kuřátkem, bramborem :-p Kam si dala tu zelenou nať, doufám, že jsi jí nevyhodila :-O Máš ode mne bodík :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: fenikl recepty čerstvý fenykl recepty cerstvy fenykl fenikl čerstvý fenikl fenikl bulva recepty z feniklu fenikl recept recepty fenikl čerstvy fenikl recepty jak upravit fenikl čerstvý fenykl recept příprava fenyklu recepty s fenyklem fenykl čerstvý úprava feniklu recept fenikl fenykl příprava maso na fenyklu příprava feniklu

Suroviny: fenykl, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Opékaný fenykl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oVyN