Suroviny
Porce: 2 záviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 967 kJ / 2 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,87 g |
Tuky | 86,44 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 270,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Závin s lískovými oříšky a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71D8
Moje poznámka
Závin s lískovými oříšky a hroznovým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/71D8
Nejnovější recepty
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 2 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 3 hodinami
Tartaletky ve tvaru čtverce s krémem a ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 1 hodinou
Borůvkový máslový koláč
martiline před 1 hodinou
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 2 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 3 hodinami
Španělská polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 5 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 5 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 7 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 8 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
liskove testo,
oříškový závin,
strudl s hroznovym vinem,
závin z lískového těsta,
liskovi testo,
liskove testo s pudinkem,
hroznovy zavin s ořechy,
závin s liskovými ořechy,
závin z hroznového vína,
listové těsto s hroznovým vínem,
zavin s liskového těsta,
štrudl z hroznového vína,
buchty liskovi testo,
závin s vínem,
listove testo s hroznovim vinem,
buchta s lískovými oříšky,
roláda z lískového těsta,
recepty z hroznoveho vína,
těsto s lískovými oříšky,
jablečny zavín recept
Suroviny:
těsto listové,
vejce,
cukr písek,
cukr vanilkový,
kůra citronová,
mouka hladká,
ořechy strouhané,
skořice,
víno hroznové
Komentáře (6)