Postup přípravy
Zveřejněno 16. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečení čerti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOM
Moje poznámka
Pečení čerti
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VOM
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 14 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 3 minutami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Řecká musaka
misula29 před 2 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 5 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 6 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 8 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 9 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 11 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 23 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Tématické fráze:
pečení recepty,
recepty peceni,
bratislavská pečeně,
recepty na peceni,
pečení čertíci,
pečený mikuláš,
perníkový čert,
peceny krokodyl,
pečení na mikuláše,
bratislavská pečeně recept,
mikulášské pečení,
bratislavská omáčka,
pečení s herou,
bratislavska pecene-recept,
pečení,
čert na brambory,
pečení mikuláše,
recept bratislavská pečeně,
vareny peceny.sk,
peceni mikulasu
Suroviny:
brambory,
sádlo,
česnek,
sůl,
pepř,
paprika sušená pálivá
Komentáře (7)